Kjøkkenredskapssett i tre sleiv
1-9 stk/sett Kjøkkenredskapssett i tre, treskjeer for matlaging, redskaper, i naturlig teak
- Antall stykker: 9
- Sertifisering: CE/EU,CIQ,EEC,LFGB,SGS
- Materiale: tre
- Type: Matlagingsverktøysett
NATURLIG&IKKE GIFTIG: Tresleiver og tilbehør er håndlaget av ett stykke naturlig teak, ikke-giftig og uten BPA som ikke lekker giftige kjemikalier inn i maten mens du lager mat.
VARME-bestandig: Dette koketilbehøret av tre tåler trygt opptil 450 grader, så du trenger ikke bekymre deg for at det vil smelte eller skålde hendene dine.
ENKELT Å RENGJØRE: Redskapene er ganske enkle å rengjøre, og vi anbefaler å håndvaske og pleie med olje en gang i måneden. La den tørke naturlig.
Teak har høy tetthet og er kjent for å være en av de hardeste tresorten. Du trenger ikke å bekymre deg for at den faller på bakken og går i stykker eller riper seg; Disse slitesterke redskapene i teak kan forhindre at dyre non-stick gryter får riper og skader.
9 STK HÅNDLAGDE KOKEREDSKAPER AV TRE: Det mest holdbare kjøkkenredskapssettet av tre inkluderer: Slikkepott, stekepade, sleiv, suppeskje, silskje, salatgaffel, blandeskje, spaghettiserver, serveringsskje. Disse kjøkkenredskapssettene i tre er nok til å dekke alle dine matlagingsbehov.
Kjøkkenredskapssett i tre sleiv kjøpes i Butikken
Matlaging , også kjent som kokkelering eller profesjonelt som kulinarisk kunst. Det er kunsten, vitenskapen og håndverket for å bruke varme for å gjøre maten mer velsmakende , fordøyelig , næringsrik eller trygg . Matlagingsteknikker og ingredienser varierer mye, fra grilling av mat over åpen ild , til bruk av elektriske komfyrer , til baking i ulike typer ovner , som gjenspeiler lokale forhold. Matlaging er et aspekt av alle menneskelige samfunn og en kulturell universal .
Typer matlaging avhenger også av ferdighetsnivået og opplæringen til kokkene . Matlaging gjøres både av folk i egen bolig og av profesjonelle kokker og kokker på restauranter og andre matbedrifter.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.